Rreth Nesh

GCerti është një trup certifikuese dhe trajnuese i ISO-ve standardeve në nivel ndërkombëtarë, me akreditim ndërkombëtar në ISO / IEC 17021: 2015, i cili zbatohet për të gjitha llojet e sistemeve të menaxhimit që GCERTI është akredituar për të certifikuar dhe për të ofruar trajnime.

GCERTI Co. Ltd. është akredituar me Standard ISO / IEC 17201: 2015 nga: ∙ IAS (SHBA) me datë miratimi 18 shkurt 2016, ∙ KAB (Korea) me datë miratimi 18 shkurt 2016, ∙ Accredia (Itali) me datë miratimi 05 Prill 2011.

GCERTI Co. Ltd. u miratua si Ofrues Trajnimi nga Exemplar Global, në korrik 2014. GCERTI Co. Ltd. ka lëshuar certifikata rreth me shume se 6000 pika të çertifikuara në më shumë se 40 vende të botës.

Pse të zgjedhni G-Certin?

CERTIFIKIM TË AKREDITUAR ISO DHE PROGRAME TË ÇERTIFIKUARA ISO.

Forcim i synimeve strategjike për cdo biznes dhe individë: me fuqizim të pranisë në treg, njohje dhe rritje në tregun ndërkombëtar.

CILËSI E LARTË E SHËRBIMEVE

Transparencë e plotë e ofertave dhe ofrimit të shërbimeve. Kosto Konkuruese. Kohë e përpunimit të shpejtë dhe orientimi i fuqishem ndaj klientit.

PRAKTIKA TË DREJTA DHE KONFIDENCIALITET

Angazhimi në shkallën më të lartë të integritetit profesional dhe kompetencën e nevojshme në vlerësime dhe certifikime.

Vlerat Tona

Misioni ynë

Bashkë udhëtimi me klientët tanë drejt përsosmërisë, krijimit dhe ngritjes së vlerave, dhe sigurimit të transparences, besueshmërisë së pakrahasueshme në sistemet e menaxhimit të klientëve tanë.

Vizioni

Të kemi një gjurmë globale drejt një rritje dhe zhvillimi të qëndrueshëm si për klientët tanë ashtu edhe për ne.

Our partners

Lorem glavrida - nulla ambco mattis nulla lorem ege dolor ulla ambco amet.