Nëse keni pyetje? Na kontaktoni!
+38349464688
info@gcerti-ks.com
Adresa e zyrës kryesore

Prishtinë, Rruga B, Partner Dervisholli Kati 4

A keni ndonjë pyetje? Na dërgoni mesazh dhe ne do t'ju përgjigjemi sa më shpejt të jetë e mundur.